Kuljetukset

Olipa kyseessä sitten torninosturin, raskaan teollisuuden suurten kappaleiden kuljetukset tai vaikkapa piharakennuksen siirto, voit luottaa osaamiseemme. Meille on kunniakysymys, että kuljetuksemme ovat aina ajoissa perillä, luotettavasti ja turvallisesti.

Kuljetuspalvelumme

► Erikoiskuljetukset
► Torninostureiden osat
► Rakennustyömaakontit ja -kopit
► Raskaan teollisuuden painavat ja suuret kappaleet
► Piharakennusten, aittojen ja saunojen siirrot

Erikoiskuljetukset ajojärjestelyistä määränpäähän

Erikoiskuljetukset kuten isojen koneiden, elementtien, rakennusten ja nostureiden kuljetukset vaativat aina erikoisjärjestelyjä. Jos kuljetus ylittää normaaliliikenteelle sallitut mitta- tai massarajat, tarvitaan erikoiskuljetuslupa. Hoidamme ylileveät, ylipitkät ja yliraskaat erikoiskuljetukset aina lupien hankinnasta ja ajoreittien suunnittelusta saattopalveluihin ja kuorman purkuun saakka.

 • Matti Ervasti
  Matti Ervasti Tuotantoinsinööri

  Matti vastaa nostojen, kuljetusten ja teollisuusmuuttojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän on ollut Sulkalan leivissä vuodesta 2008 ja tehnyt ennen nykyistä tehtäväänsä nosturinkuljettajan ja ajojärjestelijän töitä.

  p. 044 262 5030

 • Ville Sulkala
  Ville Sulkala Myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu

  Villen vastuualueisiin kuuluu palveluiden myynnin ja markkinoinnin lisäksi teollisuusmuutot, kalustohankinnat sekä asiakaspalvelutehtävät.

  p. 044 262 5023

Asiakkaitamme

Caverion Oy
KVL-Tekniikka
Oulun Energia
Rakennusteho
Synkroni Oy